‘Hoe je kijkt maakt wat je ziet’ dat is Jocko’s motto. Jocko verbindt en coacht. Als gediplomeerd coach en professioneel begeleider is hij inzetbaar voor zowel persoonlijke- als teamcoaching

Van werkvloer tot management, inspireren, motiveren, stimuleren, werk en/of privé, altijd gericht op jouw/jullie kwaliteiten en het inzetten daarvan. 

Enkele onderwerpen: samenwerken verbeteren, verbinden, zelfsturing, omgaan met verantwoordelijkheid, inzetten en ontdekken van je kwaliteiten, persoonlijke effectiviteit, werkrelaties verbeteren, persoonlijke groei, zelf kiezen, leren leren, loslaten, ontdekken en gebruiken van sociale media, de kracht van netwerken in werk en persoonlijk (crowdsourcing, co-creatie), omgaan met vertrouwen, lifehacking.

Jocko verzorgt ook thema presentaties en workshops over onderwerpen als sociale media, samenwerken, verbinden, lokaal besturen (college en/of gemeenteraad), het wethouderschap en vloggen. Ook voor “Backpack journalism’ kun je bij Jocko terecht.

‘Backpack journalism’ is een nieuwe term, het omschrijft een nieuw vorm van verhalen maken: het draait niet meer alleen om het schrijven van verhalen, maar ook om het vertellen en het monteren van verhalen in beeld. De gemaakte video’s (HD) zijn geschikt voor online gebruik en presentaties.

Het crossmediaal inzetten van voorheen strikt gescheiden technologieën en media dankzij de hedendaagse mogelijkheden wordt door onderzoekers Tameling & Broesma (2012) bestempeld als een trend waarvan het einde nog niet in zicht is. Jocko volgt deze ontwikkeling op de voet en werkt daarin samen met Arthur Vierboom, YouTube crew en de Social Media Desk

Als wethouder heeft Jocko een ‘vloggende wethouder’ kanaal via youtube.com/jockorensen

Neem gerust contact met Jocko op om te bekijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Jocko Rensen, Houten 06 2468 5466
jocko@rensen.online,  Linked-in profiel  of rensen.online

Jocko is ook via Twitter, Facebook en Instagram via @JockoRensen te volgen.

Jocko staat geregistreerd als erkend Coach in het register van de Kamer voor Coaching onder nummer EC4011 (voor meer informatie zie http://www.stir.nu).

Advertenties